2013. április 21., vasárnap

Zellerpüré

A burgonyapüré helyett kiváló a zellerpüré akár sültek mellé, akár pörkölt mellé köretnek. 

Az elkészítése nagyon egyszerű, úgy készítjük , mint a burgonyapürét, csak más hozzávalókból.


Hozzávalók

1 nagy fej zeller

1 ek kókuszzsír
0,5 dl kókuszkrém


Elkészítése

A zellert megpucoljuk, kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük. Botmixerrel pürésítjük, majd hozzákeverjük a kókuszzsírt, azután pedig a kókuszkrémet.


Sült csirkecomb mellé készítettem, hozzá pedig párolt gombás, hagymás sárgarépát.

Nagyon finom lett!

Tipp: zöldségpürét készíthetünk kelbimbóból, karfiolból vagy karalábéból is.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése